dissabte, 16 de gener del 2010

cronica del dia.....

Avui per ser la 1ª sortida nomes en sigut 5 valents a petir.... el maesto,chanqi,en farru l´alan i jo, al començament feia una mica de fret, pero rapidament en arrivar cap a Blanes le temperatura era una mica mes suau, de lloret cap a vidreres no va haver cap sorpresa, lo millor el esmorzar al custat d´un foc a terra... i la companyia de unes xatis (lo que t´as perdut marques quines nenas) impresionat el maestro cohete surtin del bar amb el entrepa mastegant encara, cualsevol el segia... a prop d´ostalrich impresionat escapada d´en farrukito, que no mes l´alan a dures penas le podia seguir a roda... mestrentant en chanqui va obtar per la via rapida agafan la recta, jo i el maestro vam començar a donarli caça als escapats, pero vam desistir per la enorme diferencia que ens van treure...
uns 85 km i una mitxa de 27.... força be per ser la 1º sortida

3 comentaris:

  1. Tu tranquil pedrito que jo segueixo entrenant, he sortit diumengue. collsacreu, st.pol. mataró, orrius, la roca, sant celoni y pujada fins a la benzinera de vallgorguina. amb una mica de pluja y tot y la bici feta una merda de fang. Tu tranquil que només n'he fet 92km pero a una mitja de 24 x hra sería l'aigua y el mullat del terra que no hem deixava corre bé.

    ResponElimina
  2. Hola todos! Creo que deberíais revisar los puentes de freno de vuestras bicis, querido Pedro que media es 27? Seguro que llevais las bicis frenadas jejeje. Y tu Luís la maneta de la izquierda es para subir al plato grande e ir más rápido jejeje, el próximo día sufrirás, un saludo desde calella.

    ResponElimina
  3. cuervo como te pille¡¡¡¡ te doy caña. jejejeje. El domingo voy a granada en el AVE o sea que el sabado tengo fiesta ya veremos todos estos que hablan que van ha hacer el sabado.

    ResponElimina