diumenge, 2 de maig del 2010

crónica 1/5/2010

Avui clásica del 5 ports.

Ens hem trobat amb absencies destacades avui, en Farru de descans, en Pirata que se li deu haver enfonsat el vaixell, en xanqui que ja no be ni a les rutes curtes (ja veurem la setmana que ve on dona la volta) i el Sr Marquès que es deu estar entrenant amb intensitat amb la seva preparadora física (al seu preparador técnic el te oblidat).

Be hem començat pujant a Canóves, marcant el ritme en Railes i fins i tot fent un atac de 50 metres amb resposta d'en Corb i descollunada del Master i el Mestre.

Tot seguit hem anat cap a Orrius on el Corb i el Master han marcat un ritme massa dur per als altres dos components de la sortida, el cuals han anat pujant a ritme per no ofegarse. Aquesta acció s'ha repetit també a Parpers (cal reservar que avui i havia molts ports).

Posteriorment ja a Llinars en Raíles ha intentat de seguir en Master i en Corb, aconseguint de seguir el ritme durant tota la pujada i amb intenció d'atacar en els últims metres pero en el moment de l'atac les cames l'hi han dit que ho deixes per un altre any que aquest no.

Ja a l'últim port Can Bordoi en Master i en Corb han seguit fent de les seves, el Mestre ha seguit al seu ritmet que avui no es trobava gaire bé i no era día de fer grans esforços i per part del raíles, imagineu després del port anterior............. pobret.

Ja tornant cap a Sant Celoni grupet unit (mes o menys) i xino-xano cap a casa, ritme marcat per en Corb (al ritme l'hi faltaba un pel mes pero l'acceptarem com a bo) jejejejejeje.

Avui no tenia gaires ganes d'escriure, es nota eh.

1 comentari:

  1. Bon Dia!!

    Railes encara que no tinguis gaires ganes d'escriure, la crónica t'ha sortit molt bé, com sempre, fins diumenge a remences!!!

    Salut i cames

    ResponElimina