dissabte, 22 de maig del 2010

crónica 22/5/2010

Avui per no variar hi han hagut moltes absencies destacades.

En Pirata , en Chanqui y el Marquès, en Chanqui y en Marquès val més que es possin les piles perque de tant faltar la próxima temporada el apuntarem a una peña de petanca.

Avui també han faltat en Maestre que torna a estar malalt, el pobre metge de capçalera s'afartará de fer-l'hi la baixa i l'alta d'un día. També ha faltat el Master no se que d'un partit de futbol d'ahir pero avui estava de recuperació amb la seva fisio personal.

Només tres valents ens hem atrevit a sortir en una pedalada curta pero intensa en kilometres de pujada, en Farru el Corb y en Raíles.

Primer port en Coll de n'Orri on amb un gran atac final en Raéles s'ha impossat a dalt d'aquest gran cim (no arriva n'hi a port), després hem fet coll de Ravell on en Raíles ha portat el ritme fins al kilometre 7 de pujada amb la seva truita posada a partir d'aquí ja amb el plat petit ha deixat el ritme per en Corb que a coronat primer seguit d'aprop d'en Farru (hi ha hagut paradeta per a repostar aigua a un kilometre del cim). Aq1ui controversia, la proposta inicial era parar a fer l'esmorçar aquí pero s'ha cambiat per un esmorçar a santa fe (en Raíles gairebe no había ni menjat res aquest matí).

Pujadeta a sant Marçal on ja s'ha vist que la falta d'aliment ha passat factura a en Raíles, pajaron amb intent de caixalada a en Farru (el Corb corre massa) i d'en Farru poca chicha es treu. Després d'un gran petiment un gran esmorçar a santa fe (llom amb pa de pagés).

Posteriorment per fe la digestio pujadeta a santa Elena, on ja amb la panxa plena en Raíles ha pujat bastant millor, algunes fotografies per tal de donar fe que hi hem sigut i baixadeta cap a casa tot tirant per el Mortirolo.

P.D.Hi haura sortida el dilluns? es per negociar amb la mestresa si hem dona permís.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada