dimecres, 31 de març del 2010

SETMANA SANTA

Bona nit pecadors . . . .

La proposta per setmana santa es:

Divendres: SORTIDA ESMORÇAR I
Recorregut: St. Celoni, Hostalric, Can Vadó (esmorçar), St. Celoni.
Km. 70 aprox.
hora: 8,00 h.
Lloc: La copi

Dissabte: SORTIDA LLARGA
Recorregut: St. Celoni, llinars, Vilamajor, La Garriga, L'Ametlla, St. Feliu Codines, St. llorenç Savall, Calders, Moia, Tona, Seva, Collformic.
km. 150 aprox.
Hora: 7'30 h.
Lloc: La copi
Porteu Barretes

Dilluns: SORTIDA ESMORÇAR II
Recorregut: St. Celoni, Hostalric, St. Feliu Buixalleu, Arbúcies, Can Sitre (esmorçar), St. Celoni
Km. 55 aprox.
Hora: 8'00 h.
lloc: La copi

Els que vingueu pose-ho al blog o truqueu, gràcies!!

Salut i cames

5 comentaris:

  1. Ei companys!! a mi personalment em motiven de manera especial els plantejaments de les sortides de divendres i dilluns! em doneu permís per saltar-me la de dissabte?? (la veig co més "cansina" que les altres dues)
    per cert..un parell de puntualitzacions sobre les sortides...1a-amb el canvi d´hora a les 7,30 ja es clar per sortir dissabte? i 2a-Els esmorzars coincideixen amb divendres i dilluns Sant que són festes bastant asenyalades, estaran oberts els bars? algú té els telèfons per trucar?
    Apa! Ciao!

    ResponElimina
  2. Hola!!!

    Suposo que a les 7'30 h. ja serà de dia i lo dels esmorçars no tinc cap telèfon pero suposo que per el matí si que estaràn oberts ja que la gent surt els caps de setmana i no veig per què haurien de estar tancats, nomès m'he trobat el dia de sant Esteve tancat, però tot es posible.

    Pd Ah! i no et dono permís per saltar-te la de dissbate.

    ResponElimina
  3. Aquesta tarda, cerveseta a la copi per comentar la jornada de semana santa, a les 20h a la copi!!!

    ResponElimina
  4. Hola a tothom!!!Jo m'apunto a pecar el divendres i menjar carn, com bon corb poc feta. jejeje. Ens veiem el divendres a Hostalric, portaré el meu nou accessori per la bici un mp3 amb altaveu, s'escolta bé avui ja ho he provat la primera cançó que té és: pajaritos por aqui, pajaritos por alla, hachazo al máster en terra de remences que le voy a dar jijiji. Ens veiem demà. Agur

    ResponElimina
  5. Ok per divendres i dissabte (potser m'apunt'-ho amb en chiqui i agafo alguna rotonda) Tant d'entrenar es bo? si voleu el divendres i el dilluns puc fer de cotxe d'assistencia així no hem cansaré. jejejejejeje. Com hi vagi el divendres i no hi hagi el restaurant obert el dissabt hem declararé amb vaga.

    ResponElimina