diumenge, 28 de març del 2010

crónica 27/3/2010

Avui sortida verano azul. Aprofitant que el mestre ha fallat, per cert si no vol que se l'hi descontin 5 punts en la clasificació de les curses per no apareixer aquest dissabte haurà de portar justificant.

La sortida ha començat amb una arrencada fulgurant per part del pirata que tenia tanta energia que l'hi ha donat fins i tot temps de donar-l'hi una clase del reclament de circulació a una pobre señora que no sabia que 4 ciclistes fan una cotxe. (jo tampoc ho sabia pero la veritat que per nombre de rodes no hem cuadre) jejejejeje.

Posteriorment ja arribant a Arbúcies, tot fent el Sr Marquès un relleu que ens ha deixat a la meitat del grup amb la llengua sobre l'asfalt, el Master ens ha comunicat que no es trobava gairé bé. Tot el grup l'hi ha dit que no hi habia problema que paravem alla mateix a esmorzar i després ja es veuria que feiem. (Quin compenyerisme, el que es port arribar a dir per fer un bocata).

Donc bé no hem parat hi hem pujat Coll de Ravell tot acompanyant a en Master, fins i tot amb el master malalt ha deixat en Raíles endarrera (pobret Raíles, el motor de la maquina fa figa). posteriorment ja als portals en Master tot sentint la flaire de les botifarres s'ha recuperat i ha agafat a tots els components del grup, no hi ha mai millor recomponent que carn a la brasa i una mica de vi amb casera.

Ja de tornada, baixada rápida i atac fulminant del Marquès a Coll de norri amb contestació del Raíles que clar l'energia l'hi ha durat uns pocs metres i les reserves les ha gastat amb un atac de riure que ha hagut fins i tot de baixarse de la bicicleta. Si poc que funciona la máquina i a sobre hem donen atacs de riure en plena pujada malament anem.

A la recta de Breda en Raíles s'ha quedat endarrera i ja no ha enllaçat amb el grup (he pujat fins a la bezinera de Vallgorguina per intantar de que sortis uns 100km). En arribat a Sant celoni en Master ha marxat cap a casa que tenia presa i habia de recuperarse. El Marquès continuaba fins a Cardedeu per tal de fitxar i clar en Farru i en Pirata l'han acompanyat per tal de donar el vist i plau ( Us recordo que "el derecho de pernada"es va acabar en la edat mitjana) juajuajua. Al final en farru i el pirata van tornar capa a casa tot pujant cap a Canovés.

P.D. Com veieu tot i que hem vaig desenganxar del grup m'entero de tot. Aixó es que he trobat algún individu entrenant fora d'hores oficials, aixó hauria de ser sancionable pels comisaris de les curses ciclistes i restar punts. jejejejejeje. Alguna cosa he fer per guanyar llocs a la clasificació, si jo no guanyo punts els haurem de restar als altres. jejejejejeje

1 comentari:

  1. Bona crónica, com sempre!!
    aquest cap de setmana també tindrem algún que altre esmorçar jejejejeje però també sortida llarga.

    Salut i cames

    ResponElimina