dijous, 4 de març del 2010

crónica dijous

Avui dijous he anat per primera vegada al Sr polígon. En arribar de donar una volteta he vist que el master sortia a entrenar i m'he animat, poc després tots dos junts hem anat al polígon on poc a poc s'han anat unint diversos components. He vist per primera vegada molta gent del poble que de la cual no sabia que eren ciclistes, quina ha sigut la meva sorpresa en veure que a més de gent que no coneixia a vingut algún conegut. Per la contrada han aparegut el Marquès, el pirata i un individu que m'ha comentat que anava perdut desde dissabte (Sr Chanqui).

Durant l'entrenament he vist molt de nivell, molts atacs i molts cambis de ritme, fins i tot hem vist una espurneta de Chiqui ja que en chanqui s'ha posat a tirar del grup durant una estoneta i ha fet un cambi de ritme. Deu ser que en Chiqui és una flor de primavera que poc a poc está florint, tinc una gran esperança que ja per d'aquí a 15 díes aquesta flor hagi florit i a Vilafranca ens trobem amb el millor Chiqui. ¡¡¡¡¡Anim tú pots!!!!!

Per part del Pirata, Marquès i Master estan força forts, els he vist sortir molt bé als atacs. Jo espero poder vindre un día al polígon sense el fre de portar el plat petit per tal de no carregar les cames per dissabte i poder fer un atac i donar una miqueta per sac.

Avui també hem vist mirant l'horitzo a dalt del polígon a un buitre. No se si deuría ser un au migratoria perduda o bé un espia d'algún rival de Vilafranca, pero segur que l'hi ha quedat una cosa clara "a Vilafranca no ho tindrá fácil".

D'altre banda no se si al final el mestre ha vingut al polígon, pero segur que en te ganes.

Salut, cames i força al canut.

P.D. Farru que hi ha poligon a Llinars?

1 comentari:

  1. Si que hi ha poligon Railes, pero la veritat es que mai he anat, sóc un clàssic i prefereixo anar 2 cops a la setmana a spinning (últimament nués 1 cop entre la feina i l´hereu vaig liadillu, aprofiteu-vos que l´any que ve ja veureu! jeje)

    ResponElimina