dissabte, 13 de març del 2010

Cronica del Raíles

Avui a algú se l'hi ha ocurregut de quedar a les 7:30 per sortir amb bicicleta. Com a mínim 3 individus quan han vist la calor que feia aquest matí han decidit de quedarse a casa i de sortir més tard quan la cosa refresques una mica.
En Xanqui sortirá demá, a entrenar tot sol. Alguna estará preparant per la setmana que be, jo crec que ha anat a analitzar el recorregut per trobar algún lloc on es pugui esmorzar be y posteriorment passa una mica tard per el control intermig y així cap a casa.
En Farru l'he trobat entrenant també sol per dosrrius, m'ha preguntat per algún polígon proper per tal d'entrenar millor i guanyarnos diumenge que ve. jejejeje no ho aconseguirá, o aixó crec jo.
Imagino que en mestre i el master (si ha arribat) com a mínim han anat amb el GTI (espero crónica d'algú), dels altres imagino que també han anat a fer la volta oficial o algún també a entrenat pel seu compte.
Pel que fa a mi només he fet 90km sol com un mussol, el suficient per escalfar cames i no quedare parat. He tingut una setmana massa moguda i no crec que avui hages anat gaire comode i fins i tot crec que hauria tingut problemes. Tinc que amagar cartes per diumenge.

Com un bon provervi diu: Perque yots, perque diners, perque dones maques si tens una bicicleta i 5 gilipolles que t'acompanyen.

Salut, cames i força al canut.

7 comentaris:

  1. Bon dia companys, la colla de verano azul a estat una mica agosarada, avui a les 7:30 amb fred i amb molta fe, han sortit de la bp, sota l'estela dels gti i sota la direcció d ' en calls que a estat admirable com a líder, felicitats Joan, hem anat tirant cap els angels , però abans d'arribar a hostalric, hem tingut la primera punxada, només era preludi del matí d'averies que anàvem a tenir, amb la neu com a convidada de luxe, arribem a Cassa capitanejats pel joan ,un cop allá parem per repondre forçes, la dependenta ens diu que no té molt de gènere, una altre de les conseqüències de la nevada de dilluns. Es programa el gps en direcció cap als angels,els gti marquen el ritme fins arribar a Madremanya on ens tornen a esperar per fer la pujada els Angels,un cop a dalt mirem el paissatge mentre esperem que arribi tothom,baixem de la muntanya amb molt de compte,per les condicions de la carretera plena de gel ,aigua,neu,branques etc...
    A Quart i després d'arreglar una segona punxada ,una trucada de mobil ens informa que el Ignasi s'ha quedat baixant els angels amb la coberta destrossada,en Joan i en Champi tornen cap allá per ajudar-lo,la resta del grup esperem una estona i després de trucar-los uns quants cops i no poguer contactar amb ells, decidim tot el grup anar tirant cap a Sant Celoni.A Hostalric i després d'arreglar dues punxades més ens atrapa en Champi i ens informa dien que al final han fet de Macgiber,i que el Joan i L'Ignasi ja venen de camí,els gti posen el turbo a la recta Hostalric i ens porten a saco fins a Sant Celoni .Aquets gtis son uns maquines. salud.

    ResponElimina
  2. Bona crónica pirata, si arribo a anar jo agafo el regional que hem va dir la setmana pasada la senyoreta aquella que estava asseguda esperant l'autobus. jejejejejeje

    ResponElimina
  3. jajajajjaaj, bona crònica Pirata!!!!!!!!!!!!!!!
    Jo només vull afegir una cosa: donar les gràcies al maestro per portar-me fins a sant celoni, jejeje, avui el marquès ha acabat els turrons, jauajuajauajauj, deu ser per la noieta de cardedeu ;-))))))))))))))))))))

    ResponElimina
  4. En Xanqui no se, però en Chiqui avui ha anat al polígon i no hi havia ningú, vosaltres aneu fent que jo, diumenge a Sant Feliu de Codines i cada dia d'aquesta entreno, dissabte sortiré i diumenge també.

    ResponElimina
  5. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  6. Bona nit pirata!!!!

    Que es aixó??
    Una crónica dintre d'una crónica????
    Nou estil,jajajajajajajajaja

    Bona crónica, en sembla que un altra cosa no, pero a cronistes no ens guanyen ni els GTI juajuajuajua visca la colla del verano azul!!!

    Salut i Cames

    ResponElimina
  7. anims per villafranca i caña a la burra...el kuk

    ResponElimina