dilluns, 22 de març del 2010

Classificació Primera Cursa

Be, com a avançat  el nostre simpàtic,que no competitiu, amic Xanqui, i a la espera de que la federació pengi els temps oficials. Os deixo la classificació de la primera cursa i per lo tant, la classificació general.


Classificació
Master 25 pts
Cuervo 20 pts
Maestro 15 pts
Marques 10 pts
Buitre 8 pts
Railes 6 pts

Més endavant penjarem els temps oficials.

Salut.

4 comentaris:

  1. Vilafranca ja ha passat pero la proxima edicio "VILAFRANCA ESTÁ APROP" així no deixaré que us relaxeu.
    Ha estat una bonica carrera al final no he pogut millorar el temps de l'any passat pero clar amb l'accident que he provocat al principi de la cursa y que hagi perdut tant aviat contacte amb un grup gran, m'ha obligat a fer tota la cursa gairebé sol o amb gent que anava tant cardada com jo. Amb rampes desde el km 70 y amb un pesat el `pessat del buitre ara adelanto, ara hem quedo enrera, ara hem tiro un pet.
    En definitiva m'he de possar les piles per la proxima cursa i intentar de donar per sac al marquès per tant he de dir que com hauría de dir en xanqui, "l'era de les rotondes ha passat es l'hora de l'era del polígon"
    Per cert he contactac amb una casa que fa roba de bicicleta "lider" mes que res per preguntar que sortiria fer una equipació per la colla.

    ResponElimina
  2. Ya me han contestado de la casa lider. Me han mandado todos los precios, yo entiendo que siendo mínimo 6 equipaciones culote+maillot verano saldría a 59e x persona.

    ResponElimina
  3. Bona nit master!!

    Primer de tot felicitar a tots els companys per la seva primera cursa, i desprès a tu especialment per la primera posició i per actualitzar el blog amb un contador de visites i amb enllaços a altres blogs, ara ens faria falta actualitzar el vídeo però veig que la gent no en te moltes ganes, bé que hi farem!!

    Salut i cames

    ResponElimina
  4. Molt be railes!!! ara falta que busquis un patrocinador, jajajajajjaja. tb podem fer un calendari per recaptar fondos, rollo com fan els bombers!!! juajuajuajuajua

    ResponElimina