dimarts, 8 de febrer del 2011

Resum sortides

Hola Nois!
Com va anar la sortida amb els QH?? La sortida amb els GTI va estar molt be, vam passar per la carretera de sant feliu de guixols a tossa, la qual ja vaig veure el desviu cap a sant grau, es una carretera molt xula, a més vam parar al costat de la casa de la tita cervera... quin caseron!!!
Per altre banda, el diumenge en farru i jo vam donar una volteta per estirar cames.... La ruta escollida va ser la preferida del farru, vam a anar cap a coll de ravell i pasteta a sant hilari.


Salut!!!

5 comentaris:

  1. Va anar molt bé pero nosaltres dos vam fer mitja volta a St.Dalmai i varem aprofitar per fer un últim esmorçar de principi de temporada. Al final 100km amb una recta final que sens va fer un pel llarga, per tot el demés molt bé. Alan deixa de fer forats que no hem deixes concentrar. juajuajua. que la paret es de formigó i has de comprar una broca per formigó.

    ResponElimina
  2. estamos locos o q??? tiu q jo no soc, será un altre vei, no he fet un forat mai jajajjaja, això del bricomania no es per mi ;)

    ResponElimina
  3. Bon dia!!

    Fucking en penso que aquest cap de setmana encara t'hauràs de llevar una mica mes aviat juajuajua, els GTI ja surtiran a les 7'45, s'ha de quedar aquest divendres per fer la cervesa i parlar del calendari o que? penja-ho al bloc d'una vegada i no et dediquis a fer-li forats an Rai home!!! jajajajajajajajjaja "facil i para toda la familia" juajuajuajua només t'has de deixar barba ara.
    Jo sortiré amb QH aquest dissabte.

    Salut i cames

    ResponElimina
  4. Ja maestro ja ho he vist... això de sortir amb els GTI es durissim i no ho dic tant per el ritme, si no per sortir tant d'hora i tant puntuals jajajajja

    ResponElimina
  5. Doncs el que fa forats es aprop nostre, lo fotut es que encara no ha acabat, ja porta dos díes barallantse amb la paret, y te molt poca traça en fer forats perque o es compra la broca de formogó o reventará el taladro.

    ResponElimina