dilluns, 31 de gener del 2011

En Farru ja es GTI

Hola nois!!!
Petita crònica del dissabte:

Com sempre vaig arribar uns minutets tard a la sortida i els gti ja havien sortit... total que vaig començar a fer camí direcció llagostera quant de sobte en farru apareix... l'home sabia equivocat de benzinera. Tot plegat anem a llagostera a una mitja de 30(aquestes dades li agradant al maestro ) allà vam trobar a una petita colla gti, vam esmorzar amb ells i vam continuar la ruta establerta. El farru com un campió va aguantar molt be i va deixar detalls de qualitat a les pujades, encara que em va confessar que el ritme era bastant diferent el de la nostre colla... o això vaig deduir jo amb el seu comentari "Alan et mataré"
Finalment vam arribar a sant celoni, després de pujar collsacreu on ja feien mal les cames.
120km 28km/h

Farru: Diumenge no vaig poder anar... uns amics em tenien segrestat i no em deixaven marxa a casa, total que vaig sortir a les 9:30h per donar una volteta de 70km, on pujant collsacreu em vaig creuar al arañazo...q per la cara que feia suposo venia de la caníbal...jajajajjaja i el tio em volia enganyar perquè anés... quina cara nanuuuu!!

Apeeee la setmana que be més!!!!

3 comentaris:

  1. Gràcies Alan! m´afalaga qua em consideris mig membre gti però diria que encara no us arribo a la sola de sabata! va ser únicament un "bateig d´iniciació"! Per cert...no era top-secret que a tu se t´enganxen els llençols i jo em presento la benzinera que no toca?? jeje! Diumenge vaig sortir amb els d´esglesia i va ser un drama! encara no erem a Mallorquines i duiem dues punxades, al final com tenia pressa i estava baldat del dissabte unicament vaig a anar fins Sta. Coloma i mitja volta cap a St. Celoni I encara vaig parar a esmorzar a Collformic!(al restaurant de Massanes no a dalt del Montseny!)
    Ciao

    ResponElimina
  2. Hola companys!!

    Molt be així m'agrada espero que aquest mes de febrer ja pugui venir jo també, encara no estic restablert del tot i em noto els pulmons carregats, alan a veure si posem el despertador juajuajua, al final els vas trobar a on et vaig dir?.

    Salut i cames

    ResponElimina
  3. Maestrooo eren allà on tu molt sàviament vas predir.

    ResponElimina