dissabte, 5 de juny del 2010

Crónica 5/6/2010 "L'acollonada"

La crónica d'avui podríem dir que començar el divendres on 4 valents de la colla (Mestre, Farru, Master i en Raíles) es decideixen a anar amb els QH en una d'aquelles sortides de pa socat amb oli que fas amb una cama per no deixar en ridícul als altres, res 180 Km de res i hem sembla que amb alguna pujadeta d'aquelles diguem-ne interesants. Ja el divendres al cap vespre tots 4 per alguna rao o altre es fan enrera i es on podem dir " l'acollonada".

Dissabte dels 4 només s'han presentat 3, el mestre no es trobava be. Al final haurá de passar el tribunal médic tant faltar per malaltía.

Hem començat pujant Collformic per tal de no passar tanta calor mes endavant, el Master corrent com sempre, en Farru mirant el paissatge i en Raíles fent el que sap pujant "patir". Mes endavant pujadeta a la pollosa on en Raíles encara está buscant el pla i amunt que ha dit en Farru i el Master com que el Farru a dit 12 Km i només l'hi han sortit 10 a fet mitja volta en arribar al coll i ha anat ha buscar en Raíles per completar la pujada.

Baixadeta cap a St Feliu i aquí s'ha complert l'amotinatge, Mestre ens hem fet un bocata d'aquells de consideració. Un cop fet el refrigeri ens hem encaminat cap a la Garriga i pujadeta cap a Canovés, aquí en Farru i en Master s'han dedicat a anar parlant mentre el pobre Raíles els hi anava maleint els ossos i intentant pujar com podía.

Al final hem arribat tot a destí, 120km que no estan gens malament.

P.D. Crec que diumenge vinent anireu a Montserrat amb els QH (si no hi ha acollonada), jo crec que no podre vindré doneu-l'hi records a la moreneta de part meva i un parell de petons. A si i que ningú l'hi aixequi les fandilles. juajuajuajua.

1 comentari: