dimecres, 7 de novembre del 2012

Sortida BTT dissabte 10-11-12

Bona nit . . .

El recorregut d'aquesta setmana torna a ser per el montnegre, també tornarem a esmorçar a l'hipica per petició de l'il.lustrissim sr. Marquès (per un dia que be ja el podem complaure).

Recorregut: Urb. Can Coll, Can Rusques, Montllorer, Coll Blanc, Can Terrades, Camí del Mig, Hipica (esmorçar), Can Puigdemir, Can Caseta, Can Valls, Coll Butí, Can Riera de Vilardell, Sot de Can Bosses. . .
Lloc: La Copi
Hora: 8,00 h.

Salut i cames

8 comentaris:

  1. Jo vindré i intentare aguantar el ritme del xanqui. Uffff que dur es dir aixó.

    ResponElimina
  2. Tranquil Raíles, jo també vindre i et donaré suport.
    Per cert "Marqués", ara tindràs la teva gran oportunitat de demostra la teva vàlua, contra l'Aragorn, tot i que no tindrà gaire merit.

    ResponElimina
  3. Sabeu que li diu un gall a una gallina?

    ResponElimina
  4. kikirikiiiiiiiiiiii!!!!!!!
    Per cert... En principi jo també vindré dissabte!

    ResponElimina
  5. hola compañeros el dia 9 de diciembre hacemos nuestra 2º quedada de los blacks and greens de sant celoni , os envio este correo para invitaros a venir y acompañarnos en nuestra travesia conjunto con otras collas ,aqui os dejo la informacion de la salida y el menu, cuando sepais la gente y el menu de cada uno nos lo enviais a nuestro correo electronico que hay aqui debajo muchas gracias y un saludo.

    La salida se iniciará a las 8 de la mañana en el Centro Comercial Altrium de Sant Celoni. Será gratuita. Estará indicada y guiada por los miembros del Club Btt Blacks & Greens. El recorrido será de un nivel medio, apto para cualquier ciclista. La distancia de la salida será de unos 25 km aprox. Con final en el restaurante La Granota con almuerzo voluntario de 10 €.
    Se requerirá confirmar asistencia a los miembros de los Blacks & Greens para hacer la reserva del almuerzo. Fecha límite: 01/12/12
    Blacksandgreens@hotmail.com
    Teléfono de contacto: 618425480 David Sánchez.

    Menú a elegir:
    butifarra – panceta (cansalada) – pies de cerdo – galtas de cerdo. Todo irá acompañado de su guarnición de patatas o judías blancas (mongetas). Vino, refrescos, cafés, carajillos y chupitos incluidos en el precio.
    PATROCINADORES
    GRUPOS CICLISTAS INVITADOS
    Lugar del almuerzo:
    Bar/Restaurante
    La Granota.
    Dirección del restaurante:
    C/ Esteve Cardelús nº15 (Sant Celoni)
    Precio: 10€

    ResponElimina
  6. No, li diu a poc a poooooc, a poc a poooooc

    ResponElimina
  7. Maestro dimisioooo.......

    ResponElimina