dissabte, 10 de setembre del 2011

Responsable

Aquí tots malalts. Uns amb el virus barraques, que jo no conec, un altre que l'hi fa mal la boca y l'altre que no se que de boda (a les 7.30 del matí no es casa ningú).

Aquí l'únic responsable jo que he hagut de sortir amb el grup del Pitu, Calls, Pla i companya. No se que ha sigut més dolent si jo aguantar el ritme d'ells o ells aguantantme a mi.

115KM i ho he fet tot com un nen gran i RESPONSABLE.

4 comentaris:

  1. Dons ja podies haver passat per la copi que hi havia un que s'ha quedat sol.

    Salut i cames

    ResponElimina
  2. He sigut a la copi a les 7:20 i he vist el missatge i he vist alguns ciclistes i m'hi he unit. Que ha sigut el Jordi mondraker??

    ResponElimina
  3. Bon dia . . .

    Doncs a les 7,45 h. m'ha trucat per preguntar-me com es que no hi havia ningú a la copi, i el pobre ha tingut que sortir sol.

    Encara que jo no pugui sortir algun dia, seria convenient que els que si surten passin per allà a l'hora prevista, perquè sinó, passen coses com aquesta i sap greu. Els QH a vegades, els que posen la ruta no poden sortir peró la resta es presenta al lloc a l'hora prevista i la colla surt igual.

    Salut i cames

    ResponElimina
  4. vaja.. sap greu que passin aquestes coses.... pobre mondraker, haurem de pegar-li un esmorzar.. jajajajaja
    A vera, aquestes coses passen quan som pocs... en principi era-ho maestro, railes i mondraker?
    No se si en Rai sabia que també venia en mondraker, però també entenc que hagi marxat abans si es pensava que no sortiria ningú més...

    Total un malentès....
    Salut a tots figures!!!

    ResponElimina