dimecres, 21 de setembre del 2011

Després d´una actuació estelar en un teatre madrileny, torno a ser aquí!


Hola nois! després de triomfar més que la Coca-Cola, ja torno a estar per aqui! quins plans hi ha per la sortida de dissbte? ja aniré controlant el blog veiaim quines sugeriments de ruta apareixen...

Fins aviat!

Ciao!

7 comentaris:

  1. jajajajjajajajaja que bona farru!!! ets l'autentic crack de la colla jajajajajajajjajaja.
    El dissabte vam fer una sortideta de les que t'agraden, un bon esmorzar, bon ambient i la pujadeta al farell, d'aquestes pujades que no et trobes cap cotxe.
    Aquest cap de setmana no podré venir.... tinc una despedida de solter que comença a les 11:45 del matí i no te hora d'acabada... així que ja em descarto, però la següent vindré, hem d'acabar la temporada "por todo lo alto" i hem de planejar el sopar de fi de temporada, aneu mirant dates.

    Per cert, espero que us agradi el meu nou nickname! jajajajajajajjaja

    ResponElimina
  2. Farruuuuu ets lo puto crak.......jejejejeje. T'has tallat la melena per vindre amb bici??? suposo q x guanyar en aerodinàmica.....jajajajaja

    Per cert, s'ens casa el lider???? a que adivino amb qui....jejejeje. Últimamanet l'he vist amb una moreneta que val la pena :-P

    Final de temporada??? però si ara comença la btt, serà final de temporada carretera....ja esteu tots comprant una btt. S'ha de pujar pel massis del montseny per tot arreu i no només per l'asfalt.....

    Per cert, sòc en Kimi

    ResponElimina
  3. Molt bona aquesta farru!!! jajajajajaja

    Aquest dissabte no tinc clar si sortir o no, ja que quasi no he pogut entrenar i no estic gens be proposeu vosaltres algu i si en veig amb forces ja vindré.

    Salut i cames

    ResponElimina
  4. Farru has de fer un "zapateado" el próxim día que coincidim tots.

    Jo aquest cap de setmana faig festa de la bici, avui vaig cap a Granada pero el próxim estaré amb actiu.

    ResponElimina
  5. Amb en Quim vam pensar d'anar a sant feliu de codines, esmorçar allà, després cap a centelles, tona, seva, collformic i cap a casa. Qui s'apunta?

    Això si, hem pensat que un horari més raonable seria sortir a les 8 del matí (així no fa tant mal haver de veure un 6 al despertador!!)

    T'apuntes farru? Com que sortiríem de palau et podem passar a buscar per Llinars.

    Niño si vienes y lees esto di si te apuntas.

    Mayne

    ResponElimina
  6. Bona tarda companys . .

    He parlat amb en farru, en jordi i l'alan (vindrà un trosset) i també ens hi apuntem, pero, si potser sortir de la copi, ja que així sortim del lloc habitual i tothom està acostumat (en farru diu que potser ja s'arriba fins aquí.

    Salut i cames

    ResponElimina
  7. Perfecte. Quedem a les 8 a la copi doncs!!

    Mayne

    ResponElimina