dijous, 23 de desembre del 2010

Per tota la colla!!

Bona nit!!!

Ara si, ja s'acabat definitivament la temporada 2010 ( per si no us havieu adonat) i no retrobarem la bicicleta fins el proper any, en el que cada un s'ha posat una meta o altre, espero que l'any que ara encetarem, ens ho podem passar tant be com el que ara s'acaba, poder seguir-nos retrobant i fer sortides plegats (vale també esmorzars), pero per no perdre el costum ja proposo la primera sortida de l'any (per no perdre bufada).

Dia: 2 de Gener de 2011

Recorregut: Arbúcies (esmorzar a Can Sitre), Coll de Ravell, St. Hilari, Pedra llarga, Joanetes, Arbúcies, Breda, St. Celoni.

Km: 80 aprox

Bicicleta carretera

Hora: 8'30 h. (aprofiteu que ja seran els ultims esmorzars i sortides tant tard)

Lloc: La Copi

Aprofito aquestes dades senyalades i desitjar-vos a tots UN FELIÇ NADAL I UN PRÒSPER ANY 2011, SOU COLLONUTS!!!

Salut i cames

4 comentaris:

  1. Hola retrobats companys! em sap greu però em perdré l´inaguració de la temporada 2.011, del 31 al 3 de gener seré a Madrid, us desitjo un bon inici de temporada!

    Ciao.

    ResponElimina
  2. Hola nois, us desitjo que passeu unes bones festes i BON NADAL,(Espero que "El Marquès" doni el seu missatge de Nadal com fa el rei jejejeje) Apa nois sou uns craks!!!!!

    ResponElimina
  3. Jo si que aniré a la sortida inaugural, però per no perdre el costum... "Maestro no creus que pujar coll de ravell el primer dia és massa??? va home afluixa una mica perquè vingui el xanquete :)" jajajajjajajaja
    FELIZ NADAL A TOTHOM!!!! OOOOOEEEE Aquest 2011 demanaré els reis donar-li canya al arañazoooo ooooeeeee jajajajajaja
    Per cert... veig q no ha quedat clar lo de fucking boss... para los q no estan muy puestos significa "El puto amo" jajajajajjaja

    ResponElimina
  4. Jo crec que podré vindre el día 2 de Gener, pero jo també crec que de Can Sitre no pasem.

    ResponElimina