divendres, 24 de desembre del 2010

Minisortida Sant Esteve

Ei gent! en Railes proposa fer algu el dia de Sant Esteve, qui més s´anima? l´Alan també seblava diposat a venir, jo en principi m´apunto, l´unic que aquests dies de dinars amb la family disposo de poc temps i si decidiu fer una volta gaire llarga faré un canvi de sentit quan trobi una bonica "rotonda" al més genui estil "Xanquete"! Penso que estaria bé bé sortir sobre les 8,30 (si quedem abans fa molta mandra matinar, molta rasca i seria fosc per sortir de Llinars) i estar de tornada cap a les 11,30, s´accepten propostes de rutes...

Ciao

3 comentaris:

  1. Com molt be a dit el nostre entranyable amic farrukit, jo m'apunto a la proposta d'en railes, per cert, entenc que en rai ja pot tornar a agafar la bici ;)
    Salut a tots!

    ResponElimina
  2. jo m'apunto, ja hem va be fer poca cosa que m'han recomenat anar a poc a poc perque encara hem molesten els pebrots. Hem de pensar que Vilafranca está aprop y tenim un company (en arañanzo) que no para d'entrenar y que fins y tot utilitza baixes per guanyarnos a la pujada al turo. Quedem llavors a la plaça de la creu a les 8:30h? La ruta en plaça de la creu- ñamñam-y tornar.

    ResponElimina
  3. Hola nois, soc el queda d'en Xanqui, però com que veig que hi ha una rotonda vindré!!!!


    Xanqui Fenix!!!

    ResponElimina