dimarts, 6 d’abril del 2010

Roba de la Colla

Hola companys,

Votació!!!! ja tenim aquí les possibles opcions sobre el disseny de la roba de la nostra colla, ara faltar escollir quin tipus de disseny volem i evidentment, posarem lacolladelveranoazul!! jajajaja

Menció especial al senyor Railes que ha sigut l'encarregat d'aconseguir aquest dissenys!

Vinga nois a votar tothom!!





Opció 1









Opció 2



Opció 3








Opció 4







Opció 5







Opció 6

9 comentaris:

  1. Aquestes propostes són d'un altre lloc que ens cobren 53e per equipació pero demanen 20 equipacions mínim. Hi ha un altre lloc que nomeés ens demanen 10 equipacions mínim pero surt a 90e l'equipació.
    He parlat amb el mestre y diu que aquest de 60e ha de ser estampació y no serigrafia, amb l'estampacio es veu que el color de les lletres despareix. He enviat un mail al tio de la primera casa per preguntar-ho pero encara no ha contestat.

    Si al final decidim de fer alguna cosa he pensat en agafar algún d'aquets models i dur-ho al tio dels 60e i que ens fagi una cosa semblant pero rectificant les lletres.

    ResponElimina
  2. ui! quin embolic! jo ja m´he liat..llavors hi ha el lloc de 90,00 €, el de 53,00 € i un altre de 60,00 €??
    El lloc de 53,00 € pensu que surt a compte encara que el mínim siguin 20 equipaments, gairebé surt a meitat de preu l´uniforme ciclista, si tohom agafa 2 equipament per tenir de "quita y pon", 53+53=106,00€. L´altre lloc surt a 90,00 €, per 16,00 € més tens 2 equips en lloc d´un.
    ah! parlant de dissenys..el meu vot es per l´opció 6.
    Ciao!

    ResponElimina
  3. A mi m'agrada la número 1, si entreu a la web de arte en transfer hi han mes posibilitats.
    El comercial de la casa lider ja m'ha dit que el que ells fan és transfer, pertant en teoria la calitat hauria de ser bona.

    ResponElimina
  4. joder railes quin jaleo, em pots fer un manual??? jajajajajja, que es això dels transfer??? detall tècnics comenta-ho al maestro, detalls de disseny amb el senyor marques, la resta som uns simples plebeyos que només paguem els nostres impostos jajajajja
    Jo em quedaria amb les opcions 1 i 2.

    ResponElimina
  5. Hola a tothom! A mi m´agrada la 5 i la 1. Però haurem de demanar la roba de la talla XXL perque es pugui veure tot el nom: "la colla del verano azul" jejeje.

    ResponElimina
  6. Bona nit!!

    Railes, he mirat la pàgina que en vas dir de la roba, la pagina owayo (que es la de valència) la he estat mirant i en sembla que la impressió es per serigrafia, ja que diuen que imprimeixen sobra la roba directament, si es així la impressió serà de bona qualitat, altre cosa serà el teixit que en aixó no puc opinar doncs no hi entenc res (ja saps que vaig en samarreta de cotó), el preu d'aquesta es el de 90 €? i es la quantitat minima de 10 equipacions?, doncs surts guanyant amb aquesta ja que l'altre t'has de quedar 20 i encara que sigui més barat el preu total es mes elevat i la impresió transfer no es bona per un maillot (si vols que et duri una mica) ja direu que decidiu però jo no mi apunto (ja tinc molts maillots i no en vull comprar cap mes)però si fos el maillot sol ja m'ho repensaria, però tota la equipació no, ja que en tinc gairebé sense estrenar.

    Salut i cames

    ResponElimina
  7. Maestroooooooo!!!!!!!!!!!

    Com qué no vols comprar la equipació???????

    Fes el favor de fotra-li gasto!!!!!!!!!!!!!!!

    No s'hi val anar amb culottes d'abans de la guerra jejejeje......a l'armari els culottes no es gasten!!!!!!!!!!!!!!! :P

    Va, decidiu-vos per la opció 2!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  8. Bona tarda companys, jo estic com en Farru, més perdut que en xanki en una rotonda, però m'agrada l'equipació n º 1 i 2. Aprofita per felicitar al railes i al màster per les seves cròniques, també que vagi tot genial per cervera, "ostres" sembla que i trucat au programa de ràdio i vulgui saludar a tothom juajuajuajua " poyaque toi aqui" benvinguda senyora Marquesa al bloc, havera quan el Marques et presenta en societat jejeje.Bueno companys salut i hasta luego lucas

    ResponElimina
  9. Hola companys, que després de tant saludar m'he embolicat amb la roba, juajuajua a mi m'agrada la n º 1 i la 4. salut i hasta luego lucas

    ResponElimina