dissabte, 6 de febrer del 2010

Sábado 6 de febreo MMX dc

Chiqui diu:

Definitivament el Corb està tant fort que ni ell mateix s'anadona. S'ha posat davant a tirar, segurament molt per sota de les seves possibilitats, però a marcat un ritme força intens, jo diria que és el mimat del maestro.

El maestro al darrere, segurament ja l'hi va bé, tot i que jo volia que es poses al davant, no hi ha hagut manera. Està preparant una temporada estratosfèrica. Aquest maestro n'amaga alguna. Ha estat molt autoritari, com a mi m'agrada, però també compassiu i ha permès que mengem quelcom abans de rebentar, en el fons te un bon cor.

El marques ha fet una exhibició de entrega i esforç, però després ho ha pagat, però s'ha de reconèixer el que ha fet amb una bicicleta tant limitada com la que porta, amb això no anem enlloc. Marques has de creure en les possibilitats de recuperació, però també et dic que no et facis moltes il·lusions.

El Pirata, com sempre, sembla que no hi és, que no pot, però quan s'hi posa et for una "hachazo" dels que fa mal, i si no que l'hi preguntin al maestro. Ha estat molt generós, sempre esperant, te un cor gegant aquest Pirata.

Un Lluís, es el "Mic Tyson" de la bicicleta, un púgil lluitador, és l'alumne més col·laborador que te el maestro, ell veu que el Corb, no oblidem que és company de feina, te totes les atencions del maestro i això fot.

En Farrukito emprenyat per no esmorzar, s'han sentits comentaris sobre els seus quàdriceps i si son o no realment músculs o bé fa com els toreros i se la lliga a la cuixa.

No ens oblidem del Màster, és un rajat, és l'unic que no s'ha atrevit a fer la recta d'Hostalric i ha preferit fer el coll, Màster ens hem d'esforçar!!! no és pot triar la ruta fàcil.

Quedo jo, però no parlaré de mi, ja que amb el cos d'aquest Xanqui no es pot fer més, jo hagues volgut tirar més, però aquest cos és un trasto. He observat i ja se en qui em transformaré.....

5 comentaris:

  1. jajajajajaja, molt bé chanqui, m'ha agradat la teva crònica, però amb qui et transformaràs ara????? jauajauajauajauajauajuaj

    Avui ho has fet molt bé, tenint en comptes és clar que ets el chanqui, jajajajaja......

    I t'has deixat a la crònica, que avui he fet 3er. a Romanyà, més que res, ho dic per aquests rumors que s'han extès pel meu condado que sóc un noble vingut a menys, bla, bla, bla.....

    A vilafranca, més d'un les passarà putes, jajajajajajajajaa........

    Buitre, t'hem anyorat, a mi se'm queia la llagrimeta al veure que no hi eres, jejejeje.......

    Del Màster, no cal dir res, em sembla que el meu preparador, aquest any no tindrà rival, jejejeje.....

    I per la resta, farru-quadriceps, railes, maestro i cuervo, prepareu-vos, avui només heu vist un petit detall del que arribaré a ser, jajajajajajaja

    ResponElimina
  2. jo també tinc alguna coseta a dir. El mamón del marqués m'ha guanyat a Romanya "cagon ros", jo que creia que podria donar-li caña a Vilafranca. Ara haure d'entrenar més y més fort, sortida llarga el cap de setmana y dos entrenaments intensos durant la setmana. A vilafranca hauré de fer un marcatje fort al maestrat y al marquesat y tindré un ull cap al farrukinat per veure si peta y un ull cap als corsaris no sigui que faguin un abordatje.

    ResponElimina
  3. jajaja, moltes felicitats per la crònica es molt bona i sobretot per la actuació que has tingut avui damunt de la bicicleta, no et rendeixis mai ni davant d´una glorieta ni davant d´una pujada. Missatge pel master, que els plans específics no fan miracles jajajaja. El proper dissabte espero gaudir de la teva presència.

    ResponElimina
  4. jajajajajaja, no pateixis Railes, avui volia venir per veure com esteu de forma, i m'he adonat que tampoc estic tant lluny, jejejeje.....
    A partir d'ara, poligons a sacooooooooooooooo, i el cap de setmana, a donar-vos canya,ajajajajajjaaja..........

    ResponElimina
  5. Hola companys primer de tot, felicitar al xanqui per aquest pedasso cronica,congratulation xanqui.Marques tas portat com un campiò, recorda allò que diu," el sofriment és passatger la cobardia és per sempre" i als demas dir que sou uns crackss inclòs tu xanqui, master, buitre el proximo dia portar justificant pel profe avui estava molt enfadat jejejeje

    ResponElimina