dimecres, 3 de febrer del 2010

Resposta cronolider

Hola a tots!!

Metamorfosi?, Su majestad Buitre?, QUINA COLLA DE FRIKIS!!!! JUAJUJAUAJUA

Ja veig que no heu entès res de res, la crono puntuaria, i podria ser decisiva en cas d'empat, però si no voleu no passa ressss.

I lider? d'acord, de quina temporada? la pasada?, sense negar els exits del senyor voltor haig de dir que practicament competia sol i a més en una competició gens seriosa, ja que competien 1 corredor i mitg, fitxat si va ser aburrida i poc competida que el probre voltor es va tenir que posar alicents extres, com ara guanyar en castells etc. etc. per que aquesta competició s'ha la va treure el marquès de la màniga, pensant que tindria alguna cosa a fer, pero davant la indiscutible superioritat del voltor i la mala planificació de la temporada el voltor va acabant competint sol, ja que ni en Xanqui, Maestro, Tripulante, Corb, Pirata i Piraña ni siquiera varen entrar en aquesta pantomina de competi.
Ara si que es una competició com déu mana, amb un reglament i un calendari, i com va dir en un article el Sr. Marquès,"Ja està be de parlar de temps passats i de batalletes, avui es el que compta....." segurament el Sr. Voltor li agradarà més aquesta competició que no pas l'altre, en la qual tindrà mols més alicients i les victories que assoliexi seràn molt més disputades.

Any nou competició nova!!!!!!!

Salut i cames

3 comentaris:

  1. mestre la penya aquesta s esta extralimitant,el proximo dia el cuetakilometros a partir d'hostalric i no givuldad jajajajaj

    ResponElimina
  2. dons... jo se de un maestrillo que entrenava molt, per intentar guanyarme en les curses... i fins i tot estava convençut de que jo arrivaria a ripoll cremat, i el que nomes es preparava per aprofitar aquesta acasio... (dit per mes d´ún integrant de la colla ) i si el any pasat no tenia cap contrincant, era perque no hi havia ningu an dos cullons.... i aquesta temporada jo he sit moltes vagades que sera mes emocionant...

    ResponElimina
  3. Bona tarda buitre!!

    L'unic de cert en el que dius es que en pensava que arribaries a Ripoll cremat, (no que jo et guanyaria) a més una mica cremat si que vas arribar, però no s'et va notar fins mes endavant, si fins i tot et vas pendre 2 mesos sabàtics.

    Salut i cames

    ResponElimina