dimecres, 17 de febrer del 2010

Proposta tornada St. Feliu de Codines

Hola a tots i a totes (per si de cas hi ha alguna admiradora secreta del nostre blog)! us proposo un recorregut de tornada, algun cop hem allargat aquest recorregut tirant a la tornada cap a Cardedeu i pujant al Coll, Dosrius i pujant Can Bordoi, Llinars...en aques cas us proposo una altre opció (i com es territori Farrukit m´heu de fer cas!) i es el següent: ...millor mireu el dibuix adjunt i no em feu treballar tant! desde Llinars podeu veure que surten 90 km + 10 km St.Celoni-Llinars + 10 km Llinars-St. Celoni = Total uns 110 km i uns 1.400 metres de desnivell acumulat.
Ciao colla!

6 comentaris:

  1. ostiaaaaa farruuuu això si que es una presentació en condicions... normal, el maestro es de la vieja escuela i no fica dibuixets ni res de res, ja sabem el que trigarem i les calories que cremarem jeje quin tiuuuu!! ooeeeeee

    ResponElimina
  2. Que ruta + guapa, subir, subir y luego subir, pero eso es trampa que yo no puedo ir. Railes haz de nuevo la danza de la lluvia que la semana pasada te fuciono y yo me quede helado en la carretera! Es coña, sufrir disfrutándola que vilafranca está cerca. Saludos a todos.

    ResponElimina
  3. Jo m'apunto a tot, total marcare roda del mestre y del marques per on ells vagin jo vaig. O sigui si algún es despista i acaba al bar jo també. jejejejejej. Vaig passar per casualitat ahir per el polígon , només casualitat, y vaig trobar dos ocellets entrenant no ho digueu a ningú jejejejejeje

    ResponElimina
  4. Vale a mi ja m'està bé, però l'examen sorpresa no s'anul.la jejejejejejejejeje, i per tant potser els hi sortiràn 140 km. als que sortin de sant celoni, igual et felicitan i tot farrukito jajajajajajajajaja.

    Salut i cames

    ResponElimina
  5. Jo estic molt concentrat amb l'examebn final, estic estudiant de debó per poder aprovar i ni ha un parell que han fet classes extres el dimarts i el dimecres amb el profesor polígon jejejejejeje.

    ResponElimina
  6. ooooooooooooooeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    ui, ui, ui, ui el dissabte, em sembla que rodaràn caps, jajaajajjajajajajajajajaja

    Jo ja tinc la meva estrategia, jejejeje, ara només falta que em surti bé, jajajajajajajaja

    El dissabte, canyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

    Per cert Railes, em sembla que et confons, aquesta setmana no he entrenat, he estat mirant la tele al sofà :-))))))))))))))))

    ResponElimina