divendres, 26 de febrer del 2010

NOTICIA DE ÚLTIMA HORA!!!

A menos de 1mes para la primera prueba puntuable de la colla, Vilafranca del Penedes, es practicamente segura la No participación de "cuervo", la falta de ritmo y forma que lleva arrastrando desde hace un tiempo le deja fuera, (aunque las malas lenguas aseguran que es porque no quiere acabar el último). Ya podéis de dejar de hacerme vudú que salgo a 2 pinchazos por salida, hoy también! Saludos a todos.

3 comentaris:

  1. Bona tarda sr. corb

    A veure, a quina pressió inflas els pneumàtics?
    segons la meva experiència els hauries de inflar entre 6-7 kg. màxim, ja se que molta gent els infla molt més peró jo els poso a aquesta pressió i en dona molt bon resultat, a mes corres el risc de deformar la llanta i a més es sol rebentar més, prova el que t'he dit una temporada i veuràs per tu mateix els resultats, però abans comproba que els pneumàtics i les càmeres estiguin en bones condicions, i si no vols tenir tants inconvenients prova de posar un altres pneumàtics que no sigun tant de competi però que tinguin mes durada, jo porto uns Schwalbe Durano i de moment no he tingut cap rebentón.

    Salut i cames

    ResponElimina
  2. jejejee, ara entens perquè l'hi diem maestro!jajajajajaj
    Jo de tu pensaria en canviar les cobertes.... quants kilòmetres portes sense canviar-las eeehhhh segur q molts!! jeje

    ResponElimina
  3. Gracias por los consejos! no tienen muchos km unos 4000km, lo que ha sucedido es que se me ha rajado la goma por dentro y salía un hilo de metal que con el roce del asfalto acababa agujereando la cámara. solución otra cubierta hasta que pruebe de parchearla por dentro. saludos a todos!!!

    ResponElimina