dimecres, 3 de febrer del 2010

En Xanqui era un perdedor

Hola nois, se que m'acabareu agafant carinyo. Realment us he fet un favor, us he lliurat d'aquest personatge que anomeneu Xanqui "quin tiu..". M'he menjat en Xanqui, estaba una mica dur, però el que no mata engreixa. Aquest tiu era un rotondero, girava a la primera rotonda que trobava, sempre deia "que si no estic be, que si no se que....", en el seu lloc estic jo, un personatge competitiu, si s'ha de fotre fora de la carretera algú es fa i ja està! En Xanqui era el rei de la botifarra, sempre l'últim, no se com el podíeu soportar. Ara que més dona, en Xanqui ja està digerit.

Bé, colla de maqriques, al final m'acabareu estimant, encara que sigui per collons.

Per cert hi ha un tal "maestro"una tal pirata" i un noble vingut a menys "el marques", vosaltres aneu dient, ens veurem a la carretera amb un parell de collons, allà és a on parlem els homes, en Xanqui no ho feia, era massa bo, però les coses estan canviant.

Xanqui et trobo a faltar, jejejjejejejejeje.

2 comentaris:

  1. hola company sembla que el substitut del xanki voi a ser jo,tinc tots els numeros,fins he somiat amb rotondes,bé asumire aquest càrrec amb orgull visca el xankiiiiii

    ResponElimina
  2. Nooooooooooooooooooo Chanquete a muertooooooooooooooooooooooo!!!!

    ResponElimina