dissabte, 27 de febrer del 2010

crónica 27/02/2010

Avui senyors ens han faltat dos components del grup, el Sr corb que te por de mullarse les ales i el Sr farrukito a qui la dona avui l'hi ha dit que li tocava quedarse a casa a fer dissabte.

Hem començat amb coll de norri on el mestre a tornar a ser qui era hi ha impossat un ritme seriós fins que un iluminat forçat pel clamor popular ha saltat i darrera d'ell el master qui a la postre a coronat primer.

Tant a coll de norri com arribant a Arbuciès de tant en tant se sentía "chanqui que hi ets" i al fos se sentía "sí", dins ja d'Arbucíes en chanqui a desaparegut creiem que ha trobat un con de senyalització de transit s'ha pensat que había de fer un cambi de sentit i s'ha perdut. El pobre tot perdut a tornat cap el vaixell on viu i ha aprofitat per dur a la canalla a veure una obra de teatre.

A coll de Ravell ja s'ha vist alguna coseta, el pirata está mes fort del que diu, en Obi wan es queixa molt pero el placa placa l'hi va bé, el mestre es regula durant tota la sortida i en raíles avui no tenía el día. No cal parlar del Master que va tant sobrat que fa quilómetres extres.

Avui s'ha de fer un fort aplaudiment pel company Carles que després d'una any sense tocar la bicicleta ha arribat fins a Coll de Ravell, segur que tot el sofriment que ha patit l'hi ha valgut la pena.

Posteriorment cap a Viladrau, Balenya i Seva on ja s'ha vist que en Raíles patia massa pels pocs quilómetres que portava, crec que un virus extrany l'ha atacat no se si s'anomena "puto plat petit" o "polígon".

Ja ha Collformic en Raíles s'ha despres del grup i ha pujat fet una pena, ha hagut de parar 3 cops en els 3 últims quilómetres. Fins i tot ha vist passar una grup del RACC i ha pensat en solicitar que el portés fins a dalt, pero per vergonya no ho ha fet.

De la resta del grup no se com ha anat, ara bé si que ser com ha acabat. Fent la cerveceta al Nyam-Nyam.

Jo he arribat a casa a la 1.10. o sigui calculeu l'ho malament que ho he passat a Collformic.

Salut, cames i força al canut.

P.D. puto plat petit.

5 comentaris:

  1. Hola bona nit companys, railes molt bona crònica,Juajuajua, no et preocupi que un "gatillazo" el té qualsevol Juajuajua recorda railes, el patiment és passatger i la cobardia és per sempre,tas portat com un campió company. Salut x tots,hasta luego lucas

    ResponElimina
  2. Genial!! ets un cronista de primera.

    En Xanqui ha arribat fins el Km 9, però ja en tenia el coll... plens i a tornat a la Dorada com molt be diu en railes.

    Xanquete no ha muerto!!!!

    ResponElimina
  3. jaujauajauajauajauaj, chanqui, fes el favor de treure aquesta foto, jajajajajajajajajaja

    Per cert, ahir 105 km, i avui 100 més, i demano una ovació pel pirata, pq avui jo he tornat a casa, però ell ha seguit i ha pujat a pedra llarga........mammmma mia amb el pirata, ets un craaaaack!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Que dir d'en Chanqui, que creieu, el recuperarem????? o quedarà perdut a la dimensió desconeguda donant voltes a les rotondes????? jauajauajuajuajauja

    ResponElimina
  4. ah, per cert, railes, tu també ets un crack, no et perdono el fet que encara no em donis guerra, jajajaja, però segueixo pensant que ets un crack, i felicitats per la crònica!!!!!!!!!!!

    Bueno, vaaaaaaaaa..........el maestro també és un crack, en carlos també que deu ni do pujar a coll de ravell, qui més.......ja està no???????

    En chanqui s'ho haurà de currar si vol que li digui que és un crack, jejeejej......

    I tu maestro, entrena, que a vilafranca, tu, en railes i en farru, us tancaré a les mazmorres del meu condado i us faré patir, jajajajajajaa

    ResponElimina
  5. Bona tarda . . .

    Molt bona crónica railes!!!
    a partir d'ara potser que comencis a pensar-te seriosament a treballar de periodista en algun diari jajajajajajajajaja.

    La cosa ha acabat bé el pirata i el marqués han arribat a collformic abans que jo peró desprès que el supermasterespialidoso, en la baixada no he pogut apretar per atrapar-los perquè estava plovent lleugerament i la carretera estava perillosa, però a baix en el pla he intentat anar a ritme i al final els he pogut atrapar ja a dins a sant celoni, desprès hem anat a fer la cerveseta tal i com s'havia quedat.

    Salut i cames

    ResponElimina