dissabte, 20 de febrer del 2010

crónica 20/2/2010

Per començar he de dir que he fet cas al clam popular hi he cambiat el meu nom per Raíles, la transformació ja ha començat abans era una persona competitiva ara hem transformaré i estaré tota la sortida dient "anem a fer una pasteta". jejejeje.

La sortida d'avui ha sigut més concorreguda només han faltat el Sr Corb (les seves plegaries han sortit malament y dema fará un petit plugim cosa que no crec que no li permeti fer els 200km que te per entreno) i el chiqui-xanqui (ja es més xanqui que chiqui)recuperat aviat les rotondes sense tú no són el mateix.jijijijijij

Tot començar el port de Canovès ja m'he adonat que alguna cosa extranya hi hauria avui, tothom anava amb plat petit només en raìles amb plat gran. ha sigut una pujada amb final intens pero en master i el marquès estan molt acostumats a fer polígons i han pujat bé.

Al cap d'uns kilometres el pirata ha plegat veles, tenia presa ja que potser tenia que arreclar els ossos ha algú.

Cuan hem arribat a St Miquel del fai després d'un port de 4km que encara estic buscant on es podia anar a 20 i on un altre cop l'olor d'un poligon proper ha fet que el marquès i el master coronessin primers, m'he adonat on era la trampa del plat uns altres 4km molt durs. Tots ho hem superat prou bé tot i que el mestre tenia algún problema amb el que había esmorzat i en farru l'acompanyaba.

Com no amb l'excusa de fer una pasteta hem parat a St Feliu de Codines a fer un bocata. Posteriorment hem començat la baixada on la roda del farru s'ha cansat i ha fet un pet com un timbal. La pujada desde la Garriga cap a Canovès s'ha fet ja una mica llarga per al mestre malalto, per al Marquès i per al Raìles. Tot hi aixó al final hi ha hagut una demostració de força per part de tots i desde Llinars fins a Sant Celoni hem anat a 50km per hora. Jo recordo de cuan jugaba a futbol que el qui va sobrat de forces al final fa una machada, no se si sera el cas pero avui he vist molta gent queixarse d'estar malament i que "NO ESTAMOS TANT MAL"

Jo se que hem deixo alguna cosa que he dit que sortiria a la crónica, no m'enrecordo pero he de fer memória. Era una tonteria pero tenia gracia.

Salut, cames i força al canut.

2 comentaris:

  1. Bona tarda companys!!! railes molt bona cronica, veig que us heu comportat com uns autenticos bucaners jejejeje però em queda el dubte si la volta ha estat per on habia proposat el mestre, i perquè avui heu menjat bocataaaaaaaa buaabuaaa. saluuut

    ResponElimina
  2. jajajajaj, pirata, tens raó, un dia que no vens, i el maestro ens deixa parar a fer el bocata, jajajajaj, no hi ha dret ;-))))

    No ho diguis a ningú, però em sembla que el maestro, no està per tirar cohets, jajajajajajaja.........

    ResponElimina