diumenge, 14 de febrer del 2010

Crónica 14/02/2010

Ja m'he enterat que hi ha hagut una reunió secreta a l'hípica el dissabte al matí. Molta reunió pero el diumenge només 3 valents ens hem presentat a la copi (pirata, mestre i railes). Uns perque han d'afinar l'acordeo, uns altres perque tenen que afinar la flauta i uns altres amb escuses que ja no m'enrecordo no han aparegut.

Avui sortida sense passar per la Givaudant pertant hi han discrepancies amb la distancia recorreguda, ho deixarem amb 120km aprox.

Un començament dur amb collsabadell i demostració de maduresa per part del pirata i del mestre, els port son llargs i un començament massa fort pot passar factura cap al final, arriba a dalt del grup compacte. Es segueix tirant fins a Blanes tots junts.

Un altre port, el de Tossa i tant el Pirata com el Mestre tornen a fer valer l'experiéncia i els galons davant del railes que ha pujat tot el port amb plat gran i al final s'ha fos i l'han agafat. Arribada a dalt del grup compacte.

Un altre port L'atalaia on hi ha hagut una demostració per part del pirata (ojo amb ell que es transformará amb corsari i fará molts abordatges d'aquí a poc), el mestre fent servir galons i veterania només a perdut uns pocs segons pujant el port de menys a més. El railes ha quedat a 45 seg. del primer (joventut la pujada a Tossa a passat factura).

Després un pla fins a casa (amb paradeta per fer una pasteta, el mestre s'está fent gran i ja ens permet fer de tot jejejejeje). En aquest pla hi havia dificultats per possarse davant ja que tots tres no anavem gaire sobrats, al final hem fet relleus llargs i entre tots tres hem aconseguir arrivar a casa sense agafar el tren. jejejejeje.

Espero que ús agradi la crónica, un pel llarga potser pero s'ha d'explicar tot.

Salut cames i força al canut.

4 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Bon dia . . .

    Com que la gent s'ha comportat no ha calgut dir res, (No es que en faci gran, es que la gent madura)jejejejejeje FELICITATS!!

    Bona crònica.

    Salut i cames

    ResponElimina
  3. railes has fet un cronica molt bona, seras el substitut del xanki,quant a cronista es refereix jejejeje

    ResponElimina
  4. Railes!!!!!!!!!!! molt bona crònica, jejejeje, només em preocupa una cosa: que em sembla que esteu entrenant massa, i això no m'acaba de convèncer, jejeje, voleu dir que heu d'entrenar tant?????? ;-))))))))

    Avui al vespre, he anat al poligon, ups, que dic, volia dir que m'he estirat al sofà a mirar la tele, i demà, segurament, si el temps ho permet, també miraré la tele des del sofà, jajajajajaja.........

    Plebeyoooooooooooooooooooos!!!!!!!!!!!!!!!!

    El dissabte, ritmoooooooooooooooooooooooo!!!!

    jejejejejejee

    ResponElimina