dimecres, 31 de març del 2010

SETMANA SANTA

Bona nit pecadors . . . .

La proposta per setmana santa es:

Divendres: SORTIDA ESMORÇAR I
Recorregut: St. Celoni, Hostalric, Can Vadó (esmorçar), St. Celoni.
Km. 70 aprox.
hora: 8,00 h.
Lloc: La copi

Dissabte: SORTIDA LLARGA
Recorregut: St. Celoni, llinars, Vilamajor, La Garriga, L'Ametlla, St. Feliu Codines, St. llorenç Savall, Calders, Moia, Tona, Seva, Collformic.
km. 150 aprox.
Hora: 7'30 h.
Lloc: La copi
Porteu Barretes

Dilluns: SORTIDA ESMORÇAR II
Recorregut: St. Celoni, Hostalric, St. Feliu Buixalleu, Arbúcies, Can Sitre (esmorçar), St. Celoni
Km. 55 aprox.
Hora: 8'00 h.
lloc: La copi

Els que vingueu pose-ho al blog o truqueu, gràcies!!

Salut i cames

diumenge, 28 de març del 2010

MAPA+ALTIMETRIA+IBP INDEX




Ei bona gent! aqui penjo les fotos de l´esmorzar + l´altimetria, recorregut i IBP index, com la crònica l´ha fet de fàbula en Railes, em limitaré al tema gràfic. Railes tu i jo formem un bon tàndem, com a ciclistes tenim poc futur, en canvi tu com a redactor en cap i jo com a periodista gràfic, encara farem la primera pela! Jeje!
Ciao a tothom!

Fotos+video de l´esmorzar










crónica 27/3/2010

Avui sortida verano azul. Aprofitant que el mestre ha fallat, per cert si no vol que se l'hi descontin 5 punts en la clasificació de les curses per no apareixer aquest dissabte haurà de portar justificant.

La sortida ha començat amb una arrencada fulgurant per part del pirata que tenia tanta energia que l'hi ha donat fins i tot temps de donar-l'hi una clase del reclament de circulació a una pobre señora que no sabia que 4 ciclistes fan una cotxe. (jo tampoc ho sabia pero la veritat que per nombre de rodes no hem cuadre) jejejejeje.

Posteriorment ja arribant a Arbúcies, tot fent el Sr Marquès un relleu que ens ha deixat a la meitat del grup amb la llengua sobre l'asfalt, el Master ens ha comunicat que no es trobava gairé bé. Tot el grup l'hi ha dit que no hi habia problema que paravem alla mateix a esmorzar i després ja es veuria que feiem. (Quin compenyerisme, el que es port arribar a dir per fer un bocata).

Donc bé no hem parat hi hem pujat Coll de Ravell tot acompanyant a en Master, fins i tot amb el master malalt ha deixat en Raíles endarrera (pobret Raíles, el motor de la maquina fa figa). posteriorment ja als portals en Master tot sentint la flaire de les botifarres s'ha recuperat i ha agafat a tots els components del grup, no hi ha mai millor recomponent que carn a la brasa i una mica de vi amb casera.

Ja de tornada, baixada rápida i atac fulminant del Marquès a Coll de norri amb contestació del Raíles que clar l'energia l'hi ha durat uns pocs metres i les reserves les ha gastat amb un atac de riure que ha hagut fins i tot de baixarse de la bicicleta. Si poc que funciona la máquina i a sobre hem donen atacs de riure en plena pujada malament anem.

A la recta de Breda en Raíles s'ha quedat endarrera i ja no ha enllaçat amb el grup (he pujat fins a la bezinera de Vallgorguina per intantar de que sortis uns 100km). En arribat a Sant celoni en Master ha marxat cap a casa que tenia presa i habia de recuperarse. El Marquès continuaba fins a Cardedeu per tal de fitxar i clar en Farru i en Pirata l'han acompanyat per tal de donar el vist i plau ( Us recordo que "el derecho de pernada"es va acabar en la edat mitjana) juajuajua. Al final en farru i el pirata van tornar capa a casa tot pujant cap a Canovés.

P.D. Com veieu tot i que hem vaig desenganxar del grup m'entero de tot. Aixó es que he trobat algún individu entrenant fora d'hores oficials, aixó hauria de ser sancionable pels comisaris de les curses ciclistes i restar punts. jejejejejeje. Alguna cosa he fer per guanyar llocs a la clasificació, si jo no guanyo punts els haurem de restar als altres. jejejejejeje

divendres, 26 de març del 2010

Aprofitant que el mestro no ve....

Aprofitant que el Gran Maestro no ens veu podriem aprofitar per fer una sortida més "patxanguera" i reservem la sortida prevista inicialment per demà pel proper dissabte que ja vindrá el Mega-Mestre i així la podrà disfrutar (Que m´ha confesat que el recorregut previst li feia una especial il.lusió de fer). No us heu fixat mai que quan passem per davant del Rest. dels Cortals sempre fa una bona flaire a carn a la brasa que es massa? Us semblaria bona idea parar a tastar-la? tingueu compasió d´un pobre desentrenat!!!
Apa ciao!!!! fins demà a a 2/4 de 8

Ajudita per el maestro


Ver mapa más grande

Aquí teniu el recorregut per aquesta setmana, en la nova secció "Ajudita per el maestro" que te la seva segona entrega. 
Jo no se si podré acompanyar-vos tota la sortida perquè he de dinar a tarragona i m'aniria be arribar sobre 12:30 o 13 com a molt tard.

P.D. Farruuu digues alguna cosaaaa q estas super perdut i no sabem res de les teves aventures!!!


Salut!!!

dimecres, 24 de març del 2010

Tamaño natural, y en persona somos + guapos


Si alguien, quiere las fotos que se lo diga al Luís y yo se las mando a su correo, yo ya no tengo un sábado hasta finales de abril. ¿por qué no se sale también los domingos? nos vendría bien, a algunos más que otros jejejeje. Con mis 20 puntos me pido la muñeca chochona jejejeje, o ¿no funciona como en la tombola?

dimarts, 23 de març del 2010

A vista de pájaro

Hola a todos!!! Aquí os dejo algunas fotos de Vilafranca...



Quien es quién? unas son del 1º del líder provisional de la colla y las otras son de alguíen que puede que algún día salga en "interviú" enseñando posaderas jejejejeje.



Estas ultimas salen un poco borrosas, hubo quien se bebio la botella antes de empezar. jejejeje.
Saludos a todos! Pedro recupérate pronto!!!!

dilluns, 22 de març del 2010

Propera sortida

Hola a tots!!

La proposta per la propera sortida es:

Recorregut: Llinars, Vilamajor, l'Ametlla, St. Feliu Codines, St. Llorenç Savall, Calders, Moia, Collformic . . .

Km. 150 aprox.
hora: 7,30 h.
Lloc: La copy

Salut i cames

Classificació Primera Cursa

Be, com a avançat  el nostre simpàtic,que no competitiu, amic Xanqui, i a la espera de que la federació pengi els temps oficials. Os deixo la classificació de la primera cursa i per lo tant, la classificació general.


Classificació
Master 25 pts
Cuervo 20 pts
Maestro 15 pts
Marques 10 pts
Buitre 8 pts
Railes 6 pts

Més endavant penjarem els temps oficials.

Salut.

diumenge, 21 de març del 2010

Chiqui diu:

Avui comença una gran era, la era Chiqui. Us faig saber que no he pogut anar amb vosaltres amics meus per culpa d'en Xanqui, no ha fet els deures i ara jo en pago les conseqüències. Avui, en honor a vosaltres he begut vi i després cava, per cert m'ha pujat una mica per que el fetge d'en Xanqui no està preparat per processar tant d'alcohol.

Segurament quan escrigui això ja es sabrà qui ha estat el primer, però el que està clar és que l'últim no soc jo (com diu el Marquès: je je je je je je je je).

Be, ara ja se els resultats:

1 Master
2 Corb
3 Maestro
4 Marques
5 Railes

Buitre: estrellat

Ens veiem la setmana vinent.

Salut i força al ca.......

dissabte, 20 de març del 2010

Terres de vi i cava

Nois demà es la primera marxa de la temporada. Estic passant un dissabte que em posa melancòlic. Quins dissabtes aquells quant era jovenet que els passava tot el dia descansant i preparant-me per la batalla.
Així que os penjo el vídeo que estic veient per motivar-me per demà (si a guardiola li funciona amb el barça, a mi tb m'ha de funcionar!!! jajjajja)




Ape ni salut ni cames!!! Ritmoooo de la nocheeee!!!

divendres, 19 de març del 2010

molta sort per diumenge

Bon dia companys,avui no annire a la comvocatoria per mutius de feina,només dir que diumenge hos vagi molt bé. Molta sort a tos companys. salut. "hasta luego Lucas"

dilluns, 15 de març del 2010

Propera sortida

Hola a tots!!!!

La proposta per a la propera sortida es:

Recorregut: Sant Celoni, Granollers, Vilafranca . . . .
Km. 140 aprox.
Hora: 5,15 h.
Lloc: La Copi

Pd: Ah el recorregut comença a VILAFRANCA jajajajajajajaja oeoeoeoeoeoe primera cursa de la temporada.

Ppd: Porteu barretes juajuajujaujua

Salut i cames

diumenge, 14 de març del 2010

oe, oe, oe, viladrau ja està aqui, jajajajjaajjaaj

Plebeyos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aquest és un mansaje del marquès, jajajajaja:

Us vull dir plebeyos, que el marquès no està en el seu millor moment, jejeje, ahir amb els gti eem vaig adonar que amb prou feines quedaré 5è, jajajaja, el pirata ni en parlem, sempre diu que ui, ui, ui ui que no està fort, i està que se les pela, jajaja, en railes i en farru, amb els seus entrenos individuals i secrets em fan més por que una pedregada, jajaja, i el maestro, ahir va tenir un gest molt maco amb mi, jejeje, gràcies maestroooooooooooooo, i segurament a vilafranca, també em guanyarà, jajajaja........i d'en Chanqui, cal dir alguna cosa??????? jajajajajjajaja,
En definitiva, que em sembla que m'hauré de posar les piles, jejeje, i hauré de fer un parell de poligons abans de vilafranca per que no se'm pujeu a la jepa, jajajajajaja........

Apa plebeyos, jo aquesta setmana aniré al poligon, sofà vull dir, jajjajaja, el dilluns i el dijous.........

Deuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

dissabte, 13 de març del 2010

Cronica del Raíles

Avui a algú se l'hi ha ocurregut de quedar a les 7:30 per sortir amb bicicleta. Com a mínim 3 individus quan han vist la calor que feia aquest matí han decidit de quedarse a casa i de sortir més tard quan la cosa refresques una mica.
En Xanqui sortirá demá, a entrenar tot sol. Alguna estará preparant per la setmana que be, jo crec que ha anat a analitzar el recorregut per trobar algún lloc on es pugui esmorzar be y posteriorment passa una mica tard per el control intermig y així cap a casa.
En Farru l'he trobat entrenant també sol per dosrrius, m'ha preguntat per algún polígon proper per tal d'entrenar millor i guanyarnos diumenge que ve. jejejeje no ho aconseguirá, o aixó crec jo.
Imagino que en mestre i el master (si ha arribat) com a mínim han anat amb el GTI (espero crónica d'algú), dels altres imagino que també han anat a fer la volta oficial o algún també a entrenat pel seu compte.
Pel que fa a mi només he fet 90km sol com un mussol, el suficient per escalfar cames i no quedare parat. He tingut una setmana massa moguda i no crec que avui hages anat gaire comode i fins i tot crec que hauria tingut problemes. Tinc que amagar cartes per diumenge.

Com un bon provervi diu: Perque yots, perque diners, perque dones maques si tens una bicicleta i 5 gilipolles que t'acompanyen.

Salut, cames i força al canut.

divendres, 12 de març del 2010

temps a Vilafranca a data d'avui

TªMax: 22ºc
TªMin: 8ºc
vent: 18 km/H
aigua: 1.8 m/m día

ja ens mullem menys, com seguim així anirem a Vilafranca en bikini. El Marquès amb trikini per demostrar noblesa. juajuajuajua

dijous, 11 de març del 2010

Ajudita per el maestro

Amb el fi de que en maestro comenci a fer servir les noves tecnologies i deixi de fer servir el mapa que te a la copi dels anys 1700, adjunto el recorregut d'aquest dissabte en el googlemaps....

















Apeeee son 149 km segons el senyor googlemaps.

Ni salut ni cames! Ritmoooo de la nocheeee!!!

dimecres, 10 de març del 2010

previsio vilafranca

A data d'avui:
* Tª Max: 20 graus
*TªMin: 9 graus
* Vent 14 km/h
* Aigua 3.6m/m día
Proximamente más. Ay que ens mullarem!!!!!!!

dimarts, 9 de març del 2010

Propera sortida

Bon dia companys!!!

La proposta per a la següent sortida es:

Recorregut: Hostalric, Mallorquines, Caldes Malavella, Llagostera, Romanyà, Calonge, La Bisbal, Sta. Pelallia, Cassà . . . .

Km. 150 aprox

Hora: 7,30 h.

lloc: La Copi

Pd. L'hora es més aviat perqué el recorregut es més llarg i no arribar tant tard.
Porteu barretes.

Salut i cames

dilluns, 8 de març del 2010

Vilafranca

Previsio meteorológica per Vilafranca a data d'avui:
* Tª Max: 11graus
* Tª Min: 3graus
* Vent a25 km/h
* Pluja: 3'9 m/m día.

dissabte, 6 de març del 2010

Quién dijo rotonda!

Avui ha sigut un dia molt especial, s'ha vist tota una colla de gent que entrena cada dia, i cada mig dia mestre, i un personatge amable i gens competitiu, en Xanqui i repeteixo he dit Xanqui, que sense cap entrenament ni dieta especial, s'ha fotut entre galta i galta del seu cul 150 km.

La cosa ha començat força pacífica , rollo "estiu blau", el Pirata tocat, però ha sigut un miratge, quan ha entrat en acció el senyor corb (ciclista vestit a la moda gòtica, tot de negre) llavors tots, menys en Xanqui i el Máster, han picat i la cosa s'anava esverant.

Llavors he vist quelcom que no m'agradat gens: una colla de ciclistes pacífics, ens hem infiltrat entre ells com ho farien els extraterrestres entre nosaltres i des de dintre els hem destrossat, i si no que l'hi preguntin al que anava l'últim d'ells i amb el que jo, per decència, m'he quedat a fer-li companyia, menys mal que jo tinc bon cor, quan s'han desviat l'ultim m'ha agraït el detall desinteressat que he tingut.

Bé, tot anava endavant, anàvem cap a Anglés, i en Xanqui indignat pel que havia pasat amb la colla que haviem destrossat, ja volia tornar, però mai el deixeu, i el mestre, en un acte de generositat propi dels grans líders i com a obsequi, m'ha promès una pasta a les Planes d'Hostoles, jo ja anava segregant sucs gàstrics, com els gossos de Paulov, però un cop allà, un cop baix: "I si parem a Bonmatí" però collons ja era mig dia, apa som-hi, però primer una mica de doctrina: cuervo tira WD 40 als frens com diu el mestre, pero com et vagi les pastilles......Crec que tots hauríem de comprar la col·lecció complerta de vídeos de "Bicimania" i el llibre "que cojones haces pequeño saltamontes!!!"(mestre ens el firmaras) que tots posarem a la tauleta de nit com a llibre de consulta diària.

A meitat de la vall de Llèmena el maestro punxa!!! Maestro les rodes no s'inflen a 6,5 bars!!!! que sembla mentira, jo les inflo a 8 i cap problema "en casa del herrrero cuchillo de palo...". Ens hem estirat a la gespa i per un moment m'ha semblat que el Master m'arreglava el dia i em fotia la bici, però no.

Ha costat molt esmorzar, i en Xanqui per comprovar l'actitud de la penya ha simulat un principi de "pajara" i l'únic que ha tingut cor es el Pirata!! Como tot en aquesta vida no hi ha res que un bocata de fuet no arregli (fuet i formatge per fer el pilota no Cuervo?). Durant tot el viatge hi ha un esportista que ho dona tot: en Railes, si senyor! peò al final hem opinat que s'ha vingut una mica a baix.

La veritat es que el mestre ha fet honor al seu nom i ha salvat al Xanqui i l'ha arrossegat, i després ha fet el mateix amb en Railes.

Malgrat no soc el mestre m'agradaria ajudar-vos a millorar i per això us donaré uns consells:
  • Master: no entrenis tant, no pot ser bo, si fos bo jo ho faria també.
  • Pirata: no facis poligons, descansa.
  • Railes: per tu no hi ha consell que si no no t'atraparé mai.
  • Mestre: hauries d'impartir doctrina i demanar més disciplina, has de castigar!
  • Cuervo: no hauries de portar un caixa d'eines al manillar, encara que crec que era llastre para entrenar millor.
  • Chiqui: tu ja saps el que et tinc que dir, deixa en Xanqui tranquil ¿que t'ha fet res?
  • Marqués: carda tant com puguis!!
Si senyor, un dia excepcional, m'han fotut bronca per arribar tard però ha valgut la pena. Esto esto es to, esto es to, esto es todo amigos!!

dijous, 4 de març del 2010

crónica dijous

Avui dijous he anat per primera vegada al Sr polígon. En arribar de donar una volteta he vist que el master sortia a entrenar i m'he animat, poc després tots dos junts hem anat al polígon on poc a poc s'han anat unint diversos components. He vist per primera vegada molta gent del poble que de la cual no sabia que eren ciclistes, quina ha sigut la meva sorpresa en veure que a més de gent que no coneixia a vingut algún conegut. Per la contrada han aparegut el Marquès, el pirata i un individu que m'ha comentat que anava perdut desde dissabte (Sr Chanqui).

Durant l'entrenament he vist molt de nivell, molts atacs i molts cambis de ritme, fins i tot hem vist una espurneta de Chiqui ja que en chanqui s'ha posat a tirar del grup durant una estoneta i ha fet un cambi de ritme. Deu ser que en Chiqui és una flor de primavera que poc a poc está florint, tinc una gran esperança que ja per d'aquí a 15 díes aquesta flor hagi florit i a Vilafranca ens trobem amb el millor Chiqui. ¡¡¡¡¡Anim tú pots!!!!!

Per part del Pirata, Marquès i Master estan força forts, els he vist sortir molt bé als atacs. Jo espero poder vindre un día al polígon sense el fre de portar el plat petit per tal de no carregar les cames per dissabte i poder fer un atac i donar una miqueta per sac.

Avui també hem vist mirant l'horitzo a dalt del polígon a un buitre. No se si deuría ser un au migratoria perduda o bé un espia d'algún rival de Vilafranca, pero segur que l'hi ha quedat una cosa clara "a Vilafranca no ho tindrá fácil".

D'altre banda no se si al final el mestre ha vingut al polígon, pero segur que en te ganes.

Salut, cames i força al canut.

P.D. Farru que hi ha poligon a Llinars?

dimarts, 2 de març del 2010

Propera sortida

Bona nit companys!!!

Per aquesta setmana no pinta bé, però per si de cas la proposta es la següent:

Recorregut: Hostalric, Sta. Coloma, St. Feliu Pallerols, La Vall de Llémena, Estanyol . . . .
Km. 140 aprox
Hora: 8'00 h.
Lloc: La Copi

PD. Ja se que varem dir la volta a la Bisbal, però surten gairebe 150 km. i seria un salt massa gran, sobretot per la gent que no ha pugut venir gaire ultimament.

Salut i cames

dilluns, 1 de març del 2010

Terre de Remences

Hola a todos!!! hoy se ha abierto la inscripción de la marcha de terre de remences, este año está limitada a 3000participantes y ahora mismo ya hay 482 inscriptos, pensároslo lo de participar pero no mucho, yo lo consultaré esta semana con la almohada y la semana que viene decido. Saludos a todos y entreeeeeeeeeenaaaaaar muuuuuuchooooo!!!!

NO PUC ENTRENAAARRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bon dia companys!!! avui dilluns espero que ningu entreni juauajua. Farru tu sortiràs el dissabte amb la colla?